Monday, November 2, 2009

Kinkimise imede aeg

November saab minu jaoks olema murranguline kuu. Mul oli ette juba selline tunne ning nüüd kinnitas mu aimdust ka Susan Milleri horoskoop veebilehelt http://www.astrologyzone.com/. Soovitan soojalt seda iga kuu alguses külastada ja oma päikesemärgi üldised trendid üle lugeda. Kuna inimest mõjutavad lisaks päikesemärgile nii paljud muud planeedid ja majad, siis loomulikult ei saa kõike üks-ühele võtta, kuid laiemas plaanis annab horoskoop päris hea ülevaate eelseisvast kuust.
Muu hulgas märkasin, et Merkuur pöördub seekord retrograadi 26. detsembril. Susan Miller soovitab jõulukingid sel aastal varakult varuda, kuna Merkuur hakkab oma mõjudega toimetama juba palju enne seda, kui ta lõpuks tagurpidi liikuma läheb (tema väitel võiks nende asjadega 10. detsembriks valmis saada).
Ühinen Susani soovitustega, aga mitte ainult Merkuuri tegemiste tõttu. Jõulud on andmise ja saamise aeg. Samuti on jõulud maagiline aeg, kus kõrgemad vibratsioonid on tunda isegi neile, kes igapäevaselt toimivad vaid reaalset ja materiaalset maailma silmas pidades. Jõulud on alati olnud IMEDE aeg kõigi inimeste jaoks. Kingitus on väärtuslik siis, kui see on valitud just seda konkreetset inimest silmas pidades ning sisaldab sõnumit nii kinkija kui kingi saaja jaoks. See on see miski, mis neid ühendab. Lihtsalt selleks asju kokku osta, et "kõigile midagigi" kinkida, sest nii on kombeks, ei ole mõtet. Sellisena pole kingist rõõmu ei andjale ega saajale. Üks kulutas raha, tundmata rõõmu ning teine sai asja, mis ei oma tema jaoks mingit tähendust. Kui ei tule seda õiget mõtet, siis mina soovitan, et armas kaart ja šokolaad toovad kordi enam rõõmu, kui tühi-tähi, mis midagi ei tähenda.
Seega, mõelge oma kallitele inimestele juba täna ja jälgige, mis mõtted pähe tulevad. Praegu on veel piisavalt aega, et jõuludeks just need õiged sõnumid leida. Tehke sel aastal teistmoodi ja sisenege imede aega tasakaalu ja enesekindlusega ning usaldage oma sisemisi valikuid.

No comments:

Post a Comment