Monday, November 2, 2009

...et ükski hea idee ei jääks märkamata!

Mõnikord on nii, et sul on fantastiline idee ja suurepärane teostus, kuid asi ikkagi ei toimi. Idees ja teostuses oled sa täiesti kindel - need lihtsalt ongi nii vajalikud ja õiged. Kuid samuti nagu pole kasu tühjas ruumis hüüdmisest, pole ka kasu õigest ideest vales kohas. Tõsta oma mõte teise keskkonda ja vaata, mis juhtuma hakkab.
Üks kallis inimene mainis täna mu jutu peale, et loovad asjad saavadki toimida ainult kas isiklikus ruumis või täiesti sõltumatus ruumis. Luua ei saa vägisi ning luua ei saa keskkonnas, kus energiad on tasakaalust väljas. Loome me ju aga igapäevaselt - teeme hommikusöögi, loome oma meeleolu, loome materiaalseid asju ja vaimseid väärtusi, loome õhkkonna kodus pereringis.. Kogu elu on loomine.

Mahu Loomekeskus on turvaline keskkond, kus võib vabalt luua. See on sõltumatu keskkond, mis ei arvusta loojat ega loomet. Siin sünnivad ideed ja teod, mis on kellelegi vajalikud sel hetkel. Mahu Loomekeskusel on praegu vaid virtuaalne kodu siin blogis. Füüsilises maailmas oleme me liikumises. Oleme just seal, kus on inimesed, kes meid vajavad, et ükski hea idee ei jääks märkamata!

No comments:

Post a Comment