Monday, October 26, 2009

Mündid ja suled


Eile sai peetud pidulik asutamiskoosolek õunakoogiga ja asutatud MTÜ Mahu Loomekeskus. Palju õnne meile! Tunne on palju tugevam, kui julgete unistuste teel on astutud esimene tõsisem samm. Mis ja kuidas, sellest vast täpsemalt edaspidi.
Viimase nädala olen õhtuti lugenud Anne Jirschi "Kosmilist energiat". Raamat on väga praktiline, sisaldades erinevaid harjutusi, mida saab kohe enda peal proovida. Eile ei olnud mul aga tuju visualiseerida ning lihtsalt sirvisin raamatut. Kätte sattus koht, kus anti juhiseid, kuidas ära tunda, et oled õigel teel.
Satute näiteks juhuslikult mõne kursuse või koolituspäeva info peale ja seejärel leiate münte või sulgi. Mündid ja suled pidavat olema just täiesti universaalsed märgid universumilt, et ollakse õigel teel. Kui sellise märgina mündi leiad, tuleks see kindlasti üles korjata, andes nii universumile omakorda märku, et oled vihjest aru saanud ja tänulik selle eest.
Ise püüan ma alati märke tähele panna, kuid tihti tuleb teadmine neist siiski tagantjärele tarkusena. Kõige kindlam märk, mis iga inimese puhul töötab, on sisetunne. Oma sisemist häält tuleks võimalikult rohkem kuulata ja usaldada. Universum suhtleb meiega pidevalt, kuna kõik siin maailmas (ja ehk ka väljaspool seda) on omavahel seotud. Juhuseid ei ole, kokkusattumusi ei ole. Märgake siis oma "münte ja sulgi"!

No comments:

Post a Comment