Sunday, October 25, 2009

Manifesteerimisest

Eilne päev möödus raamatu seltsis. Raamatupoest nõudis kaasa ostmist üks paljudest külgetõmbejõu seaduse teemalistest raamatutest. Miks just see? Poes sirvides jäi silma alljärgnev lõik:
"Kas olete kunagi andnud endale pühalikke uusaastatõotusi ja märganud kolm kuud hiljem, et need otsused on haihtunud ja teie elus pole suurt midagi muutnud? Või olete üksikasjaliselt kavandanud oma eesmärgi, pannud kirja põnevaid kavatsusi ning pistnud siis paberi sahtlisse, kus te selle avastate aasta hiljem ning teoks on saanud ainult paar eesmärki ja enamik mitte? Kui piisaks üksnes tugeva kavatsuse väljaütlemisest ja visualiseerimisest, nagu oleksid eesmärgid juba reaalsus, oleks enamikul meist unistused juba ennast tegelikkuses ilmutanud. Ometi enamikul see nii pole. Kas olete kunagi mõelnud, miks te mõnes valdkonnas saate ebapüsivaid tulemusi ja teistes sedagi mitte?
Aga sellepärast, et meis kõigis pesitsevad vaikivad sabotöörid, manifesteerimise salapärased tapjad, mis sageli teevad oma laastavat tööd, sulgedes meid just siis, kui meie täielik potentsiaal hakkab puhkema." (Bays, B. ja Billett, K. Teadvustamine. Uus vääring. Kirjastus Pilgrim, 2009)
Tabas naelapea pihta? Enda kogemusest võin öelda, et ostes lotopileti sooviga võita, vasardab kuklas mõte, et niikuinii võitu ei tule. Ehk on viga manifesteerimisoskuses? Või on tõesti tegu vaikiva sabotööriga, kes tuleb üles leida ja välja juurida?
Time will tell...

Raamat on praktiline ja täpsete juhistega kuidas manifesteerida ehk ettekuulutusi luua ning külluse-protsess läbi teha.

4 comments:

  1. Hmm, kas tohin et laenutajate järjekorda lisada?
    Kuid tõesti nii ongi, et enamik suure lennuga unistusi on "kaunistatud" nende "kukla mõtetega", nagu see lotopiltei ostmine. Viimasel korral ma lausa loobusin pileti ostust puhtalt seetõttu, et veel enne kioskini jõudmist oli see "kuklamõte". Täpsed juhtnöörid saboteerijate kõrvaldamiseks on teretulnud ;-)

    ReplyDelete
  2. Täpsed juhtnöörid on raamatus kirjas. Tuleb läbi teha külluse-protsess. Nipp on selles, et protsessi saab läbi teha ainult koos abilisega ja kestab see rännak mitmeid tunde. Vastastikuse abi võimalus :) Raamat on kohe lugemisvalmis, tule järgi ;)

    ReplyDelete
  3. Ma moodustaks ka kellegagi paari, et see rännak läbi teha :)

    ReplyDelete